Klantcontact specialist in Portugal

Landen: Portugal
Locatie's: Lissabon Porto Remote maar vanuit Portugal
Taal: Nederlands
Leeftijd: Minimaal 18 jaar
Relocation pakket: Luchthaventransport vlucht Volledig uitgeruste accommodatie inlc. alle rekeningen
Uren: Full Time
Salaris: Aanbevolen "The Atlantic Experience" contact voor meer info Verschillende mogelijkheden met of zonder accommodatie

Organisatie

Je gaat aan de slag bij een van de grootste en meest toonaangevende klantcontact centers ter wereld. Een Internationale werkomgeving bij een werkgever die door de jarenlange ervaring weet wat een expat wil. Zij investeert als geen ander in de werkomgeving, het makkelijk maken van, en plezier hebben in het leven van de expat. Samen regelen we je hele relocatie naar Lissabon, incl. je vlucht, transport vanaf de luchthaven, accommodatie, inschrijvingen en noem maar op. Alles tot in de puntjes verzorgd zodat jij je op je werk en natuurlijk je nieuwe avontuur in deze geweldige stad kunt focussen.

Omschrijving:

Je kunt op verschillende projecten als b.v. GOOGLE ADS, NETFLIX, BOL.COM, FOOTLOCKER, NIKE, EASY PARK, PHILIPS, EBAY, TIKTOK, FACEBOOK, SPOTIFY enz. worden ingezet. Denk hierbij aan klantendienst, content moderation, technische ondersteuning en bv sales. In overleg wordt er samen met je gekeken naar waar de urgentie het hoogst is en wat het beste bij je past. Door de enorme diversiteit en hoeveelheid grote, wereldbekende organisaties als sociale media platforms, streamings diensten, webshops en bijvoorbeeld bekende modeketens, heb je ook nog eens zowel horizontaal als verticaal prima groei mogelijkheden.

Kortom, wil je:

  • Carrière maken bij een toonaangevende multinational?
  • Kansen creëren binnen dezelfde organisatie over heel de wereld?
  • Werken in het buitenland maar toch voor de Nederlandse markt en taal?
  • Internationale ervaring voor jezelf en op je CV?
  • Een tussenjaar werkend genieten van de zon zonder later een gat in je CV?

Meld je dan snel en eenvoudig aan, want dit zijn los van elkaar zomaar een paar voorbeelden van geweldige kansen en tevens perfecte motivaties om dit mooie avontuur aan te gaan.

Alles wordt voor je geregeld en je houdt aan het eind van de maand nog een mooi bedrag over om te genieten en sparen. En wil je tussendoor een keer naar huis, na een bepaalde periode wordt zelfs dit retourtje ook nog eens voor je geregeld.

Reageer op deze functie

Maximum allowed file size is 128 MB. Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Translate »