Dutch B2B SALES Agent PayPal

Landen: Ierland Spanje
Locatie's: Werk op afstand
Taal: Engels Nederlands
Leeftijd: Minimaal 18 jaar
Uren: Full Time
Salaris: Bruto jaarsalaris € 26.000 + € 5.000 commissie

Organisatie

Als B2B Sales Development Representative overleg je met bestaande online retailers op de Nederlandse markt om nieuwe producten te verkopen.

Onze klant is een begrip en een toonaangevend wereldwijd betalingsbedrijf. We zijn op zoek naar een kandidaat van wie wordt verwacht dat hij de driemaandelijkse verkoopdoelstellingen consequent overtreft door middel van grote hoeveelheden outbound calls en e-mailen naar bestaande klanten vanuit leads die dagelijks worden verstrekt. Je krijgt intensieve verkoop- en producttraining, evenals mentorschap en coaching van management en senior vertegenwoordigers. Succesvolle verkopers hebben interessante carrièremogelijkheden aangezien dit een snel groeiend en evoluerend project is.

Omschrijving

Je bent een ambitieuze jager, die niet bang is om aan de telefoon te springen, veel telefoontjes te plegen en met bestaande klanten te praten om nieuwe en opwindende producten te promoten.

Je hebt een competitieve geest en gedijt onder druk, altijd strevend om de toppresteerder te zijn en je te onderscheiden van de rest.

Je bent een teamspeler, bereid om je uiterste best te doen om een worstelende teamgenoot te helpen.

Je streeft voortdurend naar verbetering en zoekt coaching en begeleiding van zowel collega’s als managers.

Je bent een ondernemende zelfstarter, die kan opereren met minimale supervisie en gemotiveerd is om oplossingen te vinden voor problemen wanneer deze zich voordoen.

Je begrijpt hoe bedrijven werken en hebt een sterk zakelijk inzicht, inclusief kennis van verschillende bedrijfsmodellen en het belang van rendement op investering.

Je bent een integer persoon en oprecht geïnteresseerd in het leveren van de juiste oplossingen aan de juiste klant, elke keer weer

 

Reageer op deze functie

Maximum allowed file size is 128 MB. Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Translate »