Onze vrienden

Onze vrienden!

Heb jij via ons jouw droombaan gevonden? Dan profiteer je van leuke aanbiedingen van onze vrienden. 

Onze vrienden in Porto

Holmes Place 

Bij dit luxe gezondheidscentrum in het hartje van Porto met een gym en Spa bieden we je een vrijkaart voor 3 dagen aan zodat je fris en fruitig aan je nieuwe uitdaging kunt beginnen.

Impar Flores

In dit gezellige restaurantje met mooi terras in het Centrum van Porto kun je een lekker hapje eten. Als vriend van Mensen Werk bieden ze je het welkomstdrankje gratis aan.

Mille 

Mille wordt gerund door een Italiaan die zijn geliefde geboortestad Rome een beetje heeft meegebracht naar Porto. Geheel in de stijl uit Rome geniet je hier van de beste producten en deze vriend biedt je de lunch aan met een 20% korting als je door Mensen werk naar Porto bent gekomen.

Wine Chalet

Bij dit kleine maar gezellige Wine Chalet kun je genieten van LIVE opera muziek en uiteraard je 1e Port-Tonic drinken. Zelfs in de winter staat de dame buiten haar lied te zingen en kun jij lekker onder de terrasverwarmer genieten van een lekker drankje. Bij deze goede vriend van Mensen werk wordt deze aangeboden.

Onze vrienden in Dublin

Frank Ryan’s 

Bij deze oeroude nog echte Irish Pub kun je genieten van de vele soorten pints. Ze hebben zelfs hun eigen Stout met het logo van de Pub hond!!!! Je zult de trouwe viervoeter niet mislopen. Op de donderdag LIVE jazz muziek en sinds kort ook hun eigen gemaakte Pizza. Deze vriend biedt je samen met Mensen werk de 1e Pint aan.

Pilsener Pub

Bij deze knotsgezellige Pub eet je de beste Schnitzels en andere gerechten. Een heerlijke Pint erbij en je dag kan niet meer stuk. De Tsjechische eigenaren en Mensen werk bieden je het 1e glas aan.

Icon Health Club

Begin je nieuwe carriere fris en fruitig met een bezoek aan deze heerlijke Health Club met Spa, Sauna, Gym en Zwembad. Als vriend van Mensen werk laten ze je graag een paar dagen gratis proefdraaien.

Onze vrienden in Malaga

Cool Apartment en la Plaza Merced 

Bij deze vriend in Malaga kun je je 1e periode een kamer boeken. Het appartement ligt dicht bij alle bezienswaardigheden in de stad, zoals het Alcazaba, het Romeinse theater, de kathedraal en de meeste musea. Het strand ligt op 10 minuten lopen. Er zijn veel bars, restaurants en cafés hier op het plein en er is een supermarkt om de hoek die geopend is van 9.00 uur tot 17.00 uur. m. tot 21.00 uur m. (niet gesloten voor si sta). Er is ook een minimarkt net buiten het plein voor verse groenten en fruit.

Translate »