B2B klantcontact specialist in Frankfurt

Landen: Duitsland
Locatie's: Dietzenbach
Taal: Engels Nederlands
Leeftijd: Minimaal 18 jaar
Relocation pakket: 1 maand accommodatie
Uren: Full Time
Salaris: € 3500 + € 2300 verhuiskosten vergoeding

Organisatie

Je gaat aan de slag voor een toonaangevend bedrijf voor het uitbesteden van bedrijfsprocessen met technologie, dat state-of-the-art oplossingen en diensten levert aan autobedrijven in meer dan 80 landen. Al meer dan een halve eeuw helpen onze strategische oplossingen autofabrikanten en hun dealernetwerken te gedijen in de zich ontwikkelende auto-industrie.

Bij dit bedrijf werken betekent deel uitmaken van een gemotiveerd, succesvol team.
We richten ons op drie belangrijke principes: onze mensen in staat stellen bij te dragen aan de ontwikkeling van het bedrijf; het creëren van systemen en processen die organisatorische en persoonlijke groei ondersteunen; en het bevorderen van de groei van mensen door een ondernemende benadering van werk te bevorderen.

Omschrijving

We zijn op zoek naar een aantal commercieel ingestelde Customer Service Specialisten met zeer goede schriftelijke en gesproken Nederlandse vaardigheden en een goede kennis van het Engels. Meerdere jaren ervaring in de klantenservice en dan met name in de automotive branche heeft de voorkeur. De klant vraagt een hoge mate van servicegerichtheid met een persoonlijke aanpak. Ervaring in de verkoop is een pré en je moet bereid zijn om ook af en toe in het weekend te werken. 

Reageer op deze functie

Maximum allowed file size is 128 MB. Toegestane typen: : .pdf, .doc, .docx
Translate »